Over Bekkers Zoo

Bekkers Zoo weet hoe belangrijk het is voor dieren om gezond en gelukkig te zijn, en dat maakt het zeker de moeite waard om er een website en blog aan te wijden voor baasjes, organisaties en dierenliefhebbers.

Ben jij ook een échte dierenliefhebber en wil je meer te weten komen over dieren en wat er allemaal bij komt kijken? Hou je ervan om elke dag met dieren bezig te zijn, op persoonlijk of professioneel niveau? Lees dan gauw verder voor meer inspiratie, advies en updates over dieren!

De Bekkers Zoo online blog: dit kan je ervan verwachten!

1. Leuke en inspirerende blogs over dieren

Voor de échte dierenvriend is het belangrijk om regelmatig leuke artikelen en blogs te lezen die met honden, katten of eender welk ander dier te maken hebben. Op Bekkers Zoo vind je van alles: van leuke, ontspannende blogs over hoe dieren een beetje op kinderen lijken tot persoonlijke verhalen van mensen die een nieuw huisdier hebben, hier vind je alles. Ook voor professionele veehouders en activisten bestaat er trouwens heel wat handige info en advies!

2. Handige tips voor dierenliefhebbers

Daarbij wil je als baasje van een huisdier, of gewoon als dierenvriend, natuurlijk ook beter worden in het verzorgen van je dier of huisdier. Dankzij Bekkers Zoo is dat mogelijk! Zo krijg je regelmatig tips en advies in verband met het opleiden en africhten van dieren, maar ook dagdagelijkse info over hoe je je favoriete beestje kunt verzorgen of verwennen. Meer dan genoeg mogelijkheden op onze blog!

3. Actuele info en updates over dieren en asielen

Ten slotte kan Bekkers Zoo je als geen ander helpen met informatie, updates en advies in verband met dierenasielen, evenementen die met dieren te maken hebben en nog veel meer. Zoek je een nieuwe kat, maar wil je dat het een beestje is dat in een specifiek dierenasiel verblijft? Of wil je deelnemen aan een conventie over dieren die het slachtoffer zijn geweest van natuurrampen? Wat je gading ook mag zijn, bij Bekkers Zoo vind je alle nodige info!